Παναγιώτα Δόση: Η φετινή σεζόν ήταν αποτέλεσμα προγράμματος

Παναγιώτα Δόση: Η φετινή σεζόν ήταν αποτέλεσμα προγράμματος

Η αθλήτρια άλματος εις ύψος Παναγιώτα Δόση, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, μίλησε για τους στόχους της στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η 22χρονη αθλήτρια, που είναι απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, μίλησε για τον περισσότερο χρόνο που διαθέτει πλέον μετά τις σπουδές της, για τις αγωνιστικές εμπειρίες της και για τον τραυματισμό στο πόδι της.

Στις δηλώσεις της, η Δόση ανέφερε ότι χωρίς το πανεπιστήμιο πολλά έχουν αλλάξει φέτος. Έχει περισσότερο χρόνο για προπόνηση και δεν έχει μετακινήσεις για τη σχολή. Επιπλέον, ανέφερε ότι μαθαίνει να προσέχει τον εαυτό της και ότι της αρέσει να κάνει προπόνηση. Ο στόχος της για τη νέα χρονιά είναι να ολοκληρώσει την προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς και να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Δόση έχει συμμετάσχει σε μεγάλες διοργανώσεις και η μεγαλύτερη διάκριση φέτος ήταν το μετάλλιο στο Έσπο και η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Α/Γ. Επίσης, έχει καταγράψει νέο ατομικό ρεκόρ στο Βαλκανικό. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, η Δόση ανέφερε ότι αυτή ήταν αποτέλεσμα προγράμματος και ότι ο κλειστός χώρος δεν της πήγε καλά. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της και την αφοσίωση στην προπόνηση, είναι πλέον προετοιμασμένη να ανταγωνιστεί σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η αθλήτρια ξεκίνησε εδώ και δέκα ημέρες την προπόνησή της για την επόμενη χρονιά και σκοπεύει να εντατικοποιήσει την προετοιμασία της πέρα από τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, συνεχίζει την αποκατάσταση του ποδιού της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ