Πάλη: Ο Χρυσίδης παλεύει για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Πάλη: Ο Χρυσίδης παλεύει για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην κατηγορία των 130 κιλών στην ελληνορωμαϊκή πάλη προκρίθηκε στον ημιτελικό. Στο κρίσιμο ματς ηττήθηκε από τον Κινέζο Γιανγκ, αλλά αύριο θα αγωνιστεί για να κατακτήσει το μπρονζέ μετάλλιο.

Ο Χρυσίδης έδειξε εντυπωσιακή απόδοση. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε με 7-3 τον αντίπαλό του από την Εσθονία και προκρίθηκε. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Αμερικανό Ατάο, και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να νικήσει με 6-4.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Κινέζο Γιανγκ. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2. Ωστόσο, ο Κινέζος βρήκε τις λύσεις και νίκησε με τεχνική υπεροχή.

Το Σάββατο, ο Χρυσίδης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Μελέκοφ (Ρωσία) – Γκαμπισόνια (Γεωργία) για το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία των 55 κιλών στην ελληνορωμαϊκή πάλη, ο Ηλίας Ζαϊράκης ηττήθηκε από τον Αμπντουβαλί Ραχιμπάγεφ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, ενώ ο Ανδρέας Βασιλακόπουλος ηττήθηκε από τον Ιμπραΐμ Ταμπάεφ από τη Βουλγαρία στην κατηγορία των 77 κιλών. Τέλος, ο Ιωσηφίδης στα 87 κιλά ηττήθηκε από τον Πατρίκ Ιουλιάν Γκορντάν από τη Ρουμανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ