Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τους φιλάθλους και τα Μέλη του Ερασιτέχνη

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τους φιλάθλους και τα Μέλη του Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρέχει ενημέρωση στους φίλους της ομάδας και τα μέλη του σχετικά με διάφορα διαδικαστικά θέματα.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει τα εξής:

1. Μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας που έχουν ήδη καταχωρημένο email και επιθυμούν να συνδεθούν για πρώτη φορά στη νέα πλατφόρμα μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο:

2. Όσα μέλη γνωρίζουν ότι έχουν δημιουργήσει περισσότερους από έναν λογαριασμό Κάρτας Μέλους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων μέσω email στην διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2111007060 για να γίνει συγχώνευση των λογαριασμών τους και να μην χαθούν οι ενεργές συνδρομές προηγούμενων ετών.

3. Μέλη που έχουν συμπληρώσει τις 20 συνδρομές και επιθυμούν να παραλάβουν το συλλεκτικό δώρο τους, μπορούν να το δηλώσουν μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2111007060.

4. Για τη διαδικασία αναπλήρωσης, τα μέλη του ερασιτέχνη μπορούν να αναπληρώσουν όσες σεζόν χρειάζονται (25€ για κάθε έτος) για να συμπληρωθεί η εικοσαετία και να λάβουν το αντίστοιχο συλλεκτικό δώρο μέχρι τις 31/5/2024».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ