Ολυμπιακός: Προσθήκη του Μίχα Κάβτσιτς στην ομάδα

Ολυμπιακός: Προσθήκη του Μίχα Κάβτσιτς στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλοβένου πίβοτ Μίχα Κάβτσιτς για το τμήμα χάντμπολ, αυξάνοντας τις συμβάσεις των μεταγραφών του για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο σε εφτά.

Προσφάτως, ο Κάβτσιτς αγωνίστηκε στην Ελβετία για την ομάδα Κρόιτσλιγκεν. Έχει εμπειρία από τις διοργανώσεις της Ευρώπης και είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας. Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Νέξε της Κροατίας, καθώς και στις Ορμοζ και Γκορένιε της Σλοβενίας.

Ο Κάβτσιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά που υπέγραψα συμβόλαιο και γίνομαι παίκτης του Ολυμπιακού. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα και αθλητική οργάνωση στην Ελλάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό στις εντός έδρας και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ευγνώμον για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε από την ομάδα και τον προπονητή. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν, παλεύοντας για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και όλους τους στόχους μας».

 

Προηγούμενες ομάδες:

2022-23: Κρόιτσλιγκεν (Ελβετία)

2021-22: Νέξε (Κροατία)

2018-21: Γκορένιε (Σλοβενία)

2015-18: Ορμοζ (Σλοβενία)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ