Ολυμπιακός – Υδραϊκός 20-7: Επιστροφή με δύναμη των πρωταθλητών

Ολυμπιακός – Υδραϊκός 20-7: Επιστροφή με δύναμη των πρωταθλητών

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επέστρεψε δυναμικά στην αγωνιστική δράση μετά την τριμηνιαία διακοπή λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων. Στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1, επικράτησαν με 20-7 του Υδραϊκού στο Παπαστράτειο. Στον αγώνα αυτό, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Νικολαϊδη, Μπούσλιε, Γούβη και Δερβίση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προηγήθηκαν με 7-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Βάμο και τον Γενηδουνιά να σκοράρουν γρήγορα τα πρώτα γκολ, ενώ ο Φουντούλης με δύο τέρματα και ο Παπαναστάσιος με τέσσερα, διαμόρφωσαν το σκορ. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και επικράτησε με 20-7.

Τα οκτάλεπτα ήταν: 7-1, 5-0, 3-3, 5-3

Συνοπτικά, οι παίκτες που ξεχώρισαν για τον Ολυμπιακό ήταν οι Βάμος με 4 γκολ, ο Γενηδουνιάς και ο Φουντούλης με 3 γκολ ο καθένας, και ο Παπαναστάσιου με 4 γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Βάμος 4, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Διρλαχίδης, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Παπαναστάσιου 4, Δαμίγος, Γκίλλας 3, Χαλυβόπουλος

Υδραϊκός: Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάμα 1, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 2, Σουζούκι 1, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος 1, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ