Ολυμπιακός επικράτησε του Βουλιαγμένη με 14-9 και προκρίθηκε στο Final 4 του Champions League

Ολυμπιακός επικράτησε του Βουλιαγμένη με 14-9 και προκρίθηκε στο Final 4 του Champions League

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Final-4 του Champions League, επικρατώντας του Βουλιαγμένη με 14-9 στη Βάρη. Η Ξενάκη ήταν πρώτη σκόρερ με πέντε γκολ, ενώ το κορίτσια του Ολυμπιακού κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα προκρίθηκε αξιοπρεπώς στο Final-4, ενώ παράλληλα κατέλαβε την πρώτη θέση στον ομίλο της. Έτσι, εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο Final-4 του Champions League.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από δυνατή αρχή του Ολυμπιακού, που προηγήθηκε με 3-0. Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 3-1, ωστόσο η Ξενάκη ανταπέδωσε με ένα ακόμα γκολ, τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 7-2 υπέρ του Ολυμπιακού. Η τρίτη περίοδος ήταν αρκετά αμφίρροπη, με τον ΝΟ Βουλιαγμένη να πλησιάζει σε -2, ωστόσο η Ξενάκη έκανε τη διαφορά με τρία διαδοχικά γκολ. Στο τέλος, η νίκη προήλθε με 14-9 υπέρ του Ολυμπιακού, που προκρίθηκε στο Final-4.

Με τις επιδόσεις της Ξενάκη, της Σιούτη και των υπολοίπων παικτριών, η ομάδα του Ολυμπιακού διατηρήθηκε αήττητη στον ομίλο της, επιδιώκοντας να κατακτήσει το τέταρτο Champions League στην ιστορία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ