Ολυμπιακός επικράτησε με 31-24 της Σάσαρι και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στον τρίτο γύρο του EHF European Cup

Ολυμπιακός επικράτησε με 31-24 της Σάσαρι και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στον τρίτο γύρο του EHF European Cup

Ο Ολυμπιακός παίρνει σπουδαίο προβάδισμα μετά τη νίκη του με 31-24 επί της Σάσαρι στην πρώτη αναμέτρηση τους για τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup. Η ομάδα του Πειραιά έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε μια ηχηρή νίκη εκτός έδρας.

Η Σάσαρι, η δευτεραθλήτρια και κάτοχος του Κυπέλλου Ιταλίας, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Η επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο κλειστό γήπεδο της Ηλιούπολης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με δυνατό ρυθμό στον αγώνα και πήρε το προβάδισμα από την αρχή. Κράτησε μια μικρή διαφορά σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και τελικά ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος του αγώνα με τον βαθμό ισοπαλίας 13-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και απομάκρυνε τη Σάσαρι στο σκορ. Τελικά, η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 31-24 και να παίξει με προβάδισμα στον επόμενο αγώνα.

Οι κορυφαίοι παίκτες για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σάββας με 8 γκολ και ο Τζηράς με 7 γκολ, ενώ για τη Σάσαρι ξεχώρισε ο Μανόλιοβιτς με 8 γκολ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ