Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 21-4: Άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» πριν την Προ Ρέκο

Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 21-4: Άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» πριν την Προ Ρέκο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 21-4 στον αγώνα πόλο των ανδρών, εξασφαλίζοντας άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα με 14 συνεχόμενες νίκες.

Λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με την Προ Ρέκο στην Πειραιώς, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κυριάρχησαν εναντίον της ομάδας της Γλυφάδας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 14 νίκες και 42 βαθμούς.

Χιρόνα – Βαλένθια 2-1: Είναι τρελοί αυτοί οι Καταλανοί…

Η ομάδα θα υποδεχθεί την Προ Ρέκο στον Πειραιά την Τετάρτη (6/12, 19:00) για τον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Champions League. Στη συνέχεια, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε τρεις μήνες περίπου, στις 2/3 του 2024, για τη δεύτερη φάση της Α1.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά και τελείωσε την πρώτη περίοδο με 6-1, με τον Φουντούλη να σκοράρει στο 2:12. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Παπαναστασίου αύξησε τη διαφορά σε +7 (8-1), με γκολ στο 3:20, ενώ σε “νεκρό” χρόνο (0:01), ο Γούβης έφερε το σκορ στο +8 (10-2) στην ημιχρόνι.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός σκόραρε επτά γκολ και δεν δέχτηκε κανένα, με τον Γενηδουνιά να σκοράρει για πέμπτη φορά, καθιστώντας το σκορ 17-2. Στο τέλος, ο Δήμου, 29 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έδωσε «αέρα» στον Θρύλο, τελειώνοντας το ματς με 21-4.
Οι Φουντούλης και Γενηδουνιάς πέτυχαν από πέντε γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 7-0, 4-2

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Λιαντζίρης 1, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 5, Γούβης 1, Δερβίσης, Αλαφραγκής 2, Δήμου 2, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Λεδάκης, Μαυράκης, Μπόμπος, Μιγιούσκοβιτς 2, Ίλιτς, Πριμηκύριος, Πούρος 2, Αλ. Ηλιόπουλος, Κούκουνας, Ν. Ηλιόπουλος, Μίγκλης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ