Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Καστελάνι

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Καστελάνι

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Αργεντίνο προπονητή, ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα για μία σεζόν, οδηγώντας τους στην κατάκτηση του νταμπλ.

Ο 63χρονος προπονητής εξέφρασε τη θλίψη του για την αποχώρησή του, επισημαίνοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στον σύλλογο και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Ντανιέλ Καστελάνι. Ο Argentino προπονητής που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών το καλοκαίρι του 2023, συνέβαλε στην επίτευξη σημαντικών επιτυχιών, ενώ διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό του.

Ο προπονητής πέρασε μια εποχή στον “Θρύλο”, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Επιπλέον, η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Ντανιέλ Καστελάνι είχε εξαιρετική πορεία στο Champions League, φτάνοντας στη φάση των ομίλων, και συνέχισε μέχρι τα προημιτελικά του CEV Cup.

Η “ερυθρόλευκη” οικογένεια ευχαριστεί τον Ντανιέλ Καστελάνι και του εύχεται επιτυχία στο μέλλον και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.
“Για πάντα στην καρδιά μου αυτή η τεράστια αθλητική οικογένεια”

Το “αντίο” του Ντανιέλ Καστελάνι στον Ολυμπιακό αφηγείται τις εντυπώσεις του από τη σεζόν, εκφράζοντας τη χαρά που έζησε και τη δυσκολία της αποχώρησής του. Αναδεικνύει την υποστήριξη που λάβει και την πεποίθησή του για το μέλλον της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός αναδεικνύεται ως μια εξαιρετικά επαγγελματική ομάδα η οποία δυσκολεύει τους ανθρώπους να αποχωρήσουν από αυτήν. Ο Καστελάνι εκφράζει την χαρά του που ανήκε στον σύλλογο και τη λύπη του για την αποχώρησή του προς το όνειρό του στην Ιαπωνία. Η αποχώρηση αποτελεί δύσκολη απόφαση για τον προπονητή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ