Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Formula 1 του 2023 στο Άμπου Νταμπι

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Formula 1 του 2023 στο Άμπου Νταμπι

Χθες (28/11) ολοκληρώθηκε η δράση στο Άμπου Ντάμπι για το Formula 1 του 2023, με το τελευταίο τεστ μετά το τέλος της σεζόν.

Στη χθεσινή διαδικασία, οι ομάδες έπρεπε να εισάγουν στην πίστα έναν νεαρό οδηγό, που να μην έχει εμπειρία πάνω από δύο γκραν πρι, για δοκιμές και εξοικείωση με τα ελαστικά Pirelli, μαζί με έναν έμπειρο οδηγό.

Ο Esteban Ocon με την Alpine σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, σε μια ημέρα που είχε πολλά συμβάντα. Η δράση καθυστέρησε λόγω προβλημάτων με το ιατρικό ελικόπτερο, ενώ υπήρξαν και διακοπές λόγω προβλημάτων στην πίστα και ατυχήματος του Russell με τη Mercedes.

Ωστόσο, υπήρξαν και φωτεινές στιγμές, με τετ-α-τετ του Τζέικ Ντένις μεταξύ άλλων. Το τεστ ολοκληρώθηκε με τον Ocon να παραμένει απρόσκοπτος και να ολοκληρώνει την ημέρα με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Οι οδηγοί Vesti, Perez και Oyuama ξεχώρισαν επίσης, με τόνους επιτυχίας για τη Mercedes και τη Red Bull. Σημαντικό να σημειωθεί ότι οι οδηγοί χρησιμοποίησαν τα ελαστικά C5, ενώ ο Φιτιπάλντι με Haas ξεχώρισε με τους περισσότερους γύρους της ημέρας (130).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ