Οι συγχαρητήριες των πολιτικών ηγετών για τον εξαιρετικό Μίλτο Τεντόγλου

Οι συγχαρητήριες των πολιτικών ηγετών για τον εξαιρετικό Μίλτο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιτύχει άλλη μια απίστευτη επίδοση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και κατακτώντας την κορυφαία θέση της καριέράς του, πετώντας στα 8,65 μέτρα στην πέμπτη και έκτη προσπάθειά του.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε στο Twitter: “Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι Πρωταθλητής Ευρώπης ξανά! Με φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας γέμισε υπερηφάνεια! Θερμά συγχαρητήρια.”

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχίας, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη χαρά του για τον Μίλτο, αναφέροντας: “Ο Μίλτος πάντα στην κορυφή. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις του, αλλά και για τον τρόπο που κρατάει τα πόδια του στο έδαφος. Πρωταθλητής και πρότυπο! Συγχαρητήρια.”

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έγραψε: “Ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε πάλι υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.”

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε ότι ο Μίλτος μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία με τις επιδόσεις του: “Μας κάνει δυνατούς, μας δίνει ελπίδα και αισθηματική δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να κερδίζουμε. Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!”

Η Νέα Αριστερά εξέδωσε ανακοίνωση επαινώντας τον Μίλτο Τεντόγλου: “Ο απίθανος Μίλτος Τεντόγλου “πέταξε” στα 8,65 μέτρα κερδίζοντας το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης. Ο μοναδικός αθλητής που δεν έχει αντίπαλο. Μίλτο, συγχαρητήρια! Μας κάνεις όλους υπερήφανους!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ