Οι εκβιαστές απείλησαν την οικογένεια του Michael Schumacher για εκατομμύρια

Οι εκβιαστές απείλησαν την οικογένεια του Michael Schumacher για εκατομμύρια

Η οικογένεια του Michael Schumacher έπεσε θύμα ενός σχεδίου εκβιασμού που οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο άτομα που προσπάθησαν να εξαντλήσουν χρηματικά την οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Michael Schumacher.

Μπαρτζώκας: «Οι συνεχόμενες ήττες όπλισαν τον Παναθηναϊκό να γίνει καλύτερος και να πάει σε άλλες πρακτικές»

Σύμφωνα με τη Bild, δύο άτομα από το Wuppertal της Γερμανίας συνελήφθησαν καθώς προσπάθησαν να εξαπατήσουν την οικογένεια του θρύλου της F1 με απώτερο σκοπό το κέρδος.

Δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού.

«Έρευνάμε μια υπόθεση εκβιασμού που αφορά ένα διάσημο πρόσωπο και έχουμε εκδώσει εντάλματα σύλληψης για αυτή την υπόθεση. Δεν μπορούμε να παραχθούν περισσότερες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή» δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Αναλυτικά στοιχεία για τον Michael Schumacher

Η κατάσταση υγείας του Michael Schumacher παραμένει άγνωστη προς το παρόν, με τη σύζυγό του Corinna να αφιερώνει προσοχή στη φροντίδα του 55χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα κατά το σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

Μετά το ατύχημα, ο Michael Schumacher έμεινε μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά υπήρξαν αρκετές προσπάθειες εκβιασμού εναντίον της οικογένειάς του, πρώην αγωνιστή των ομάδων Benetton και Ferrari.

Ένα από αυτά τα περιστατικά οδήγησε ένα άτομο στη φυλακή το 2017. Ο ένοχος απείλησε ότι θα βλάψει τα παιδιά του Michael Schumacher, συμπεριλαμβανομένου του πρώην οδηγού της Haas, Mick Schumacher, αν η οικογένεια δεν πλήρωνε λύτρα ύψους 760.000 λιρών.

Παρόλο που οι ενημερώσεις για την υγεία του 93-φορές νικητή του Grand Prix ήταν σπάνιες, ο πρώην συνεργάτης του Johnny Herbert έδωσε μια εικόνα για την κατάστασή του νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

«Ακούω πράγματα από δεύτερο χέρι. Ακούω από άτομα της F1 ότι κάθεται στο τραπέζι για δείπνο, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αληθινό. Μπορώ να ερμηνεύω μόνο ανάμεσα στις γραμμές.

Δεν έχουμε λάβει πολλές πληροφορίες από την οικογένειά του και αυτό είναι κατανοητό. Πάντα αυτή ήταν η φύση του Michael Schumacher και της οικογένειάς του να κρατούν τα πάντα πολύ ιδιωτικά, πολύ μυστικά» σημείωσε χαρακτηριστικά στο BettingSites.co.uk.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ