Ο Βλάχος στοχεύει σε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο Βλάχος στοχεύει σε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο Θοδωρής Βλάχος έθεσε ως στόχο για την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών την κατάκτηση του μοναδικού μεταλλίου που λείπει από το παλμαρέ της. Αυτός ο στόχος ορίστηκε εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Νετάνια από τις 3 έως τις 16 Ιανουαρίου 2024.

Μιλώντας για την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ισραήλ, ο προπονητής της εθνικής ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και επεσήμανε τη σημασία της. Ο Βλάχος ανέφερε ότι ο νέος τρόπος που λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα τους φέρει αντιμέτωπους με δυνατές ομάδες όπως η Ιταλία και η Ουγγαρία, αλλά και με μια λιγότερο δυνατή ομάδα, τη Γεωργία. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να γνωρίζουν ποια ομάδα θα είναι ο αντίπαλος τους για την είσοδο στα προημιτελικά, αλλά πρέπει να είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν με ένα δυνατό αντίπαλο και να διεκδικήσουν μια θέση στα πρώτα τέσσερα και φυσικά να προσπαθήσουν για το μετάλλιο.

Παρά την εντυπωσιακή επίδοση της εθνικής ομάδας ανδρών σε διάφορους διεθνείς αγώνες, όπως του Ολυμπιακούς Αγώνες, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, του World League, του World Cup και των Μεσογειακών Αγώνων, έχει αποτύχει να κατακτήσει ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου η καλύτερή της επίδοση ήταν η τέταρτη θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ