Ο Τζόκοβιτς επιθυμεί να ολοκληρώσει την σχεδόν άψογη χρονιά με μία ακόμα νίκη

Ο Τζόκοβιτς επιθυμεί να ολοκληρώσει την σχεδόν άψογη χρονιά με μία ακόμα νίκη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε την ελπίδα να τερματίσει την επιτυχημένη του σεζόν το 2023 με την κατάκτηση ενός έβδομου τίτλου στους τελικούς του ATP, μετά τη νίκη του με 6-3, 6-2 επί του Κάρλος Αλκαράθ στον ημιτελικό. Στόχος του είναι να διεκδικήσει τον τίτλο αντιμετωπίζοντας τον Γιάννικ Σίνερ στην τελική αναμέτρηση.

Φέτος, ο Τζόκοβιτς κατέκτησε τα Αυστραλιανό Open, το Γαλλικό Open και το Αμερικανικό Open, φθάνοντας τους 24 τίτλους Grand Slam και ξεπερνώντας τον αντίπαλό του Ράφα Ναδάλ. Επιπλέον, κατέρριψε το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ για τον αριθμό των εβδομάδων ως πρώτος στον κόσμο.

«Είχα μια σχεδόν τέλεια σεζόν, μία σεζόν Grand Slam», δήλωσε ο Τζόκοβιτς στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη του επί του Κάρλος Αλκαράθ με 6-3, 6-2.

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ιταλό Σίνερ. «Ήταν ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά μέχρι στιγμής. Κέρδισε τέσσερις στους τέσσερις αγώνες και έπαιξε υπέροχο τένις. Προφανώς τον οδήγησε το μεγάλο κύμα υποστήριξης του ιταλικού κοινού εδώ», σχολίασε ο Τζόκοβιτς.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικός και ο Τζόκοβιτς εκφράζει την ελπίδα ότι η εμπειρία του θα τον βοηθήσει να προετοιμαστεί καλύτερα για την αναμέτρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ