Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει νικηφόρα στο χώμα, κερδίζοντας τον Μπαένα με 2-0 (video)

Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει νικηφόρα στο χώμα, κερδίζοντας τον Μπαένα με 2-0 (video)

Δεύτερη σερί νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά της Βαρκελώνης. Μετά τον Όφνερ, ο Έλληνας τενίστας επικράτησε σήμερα (18/4) και του Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά ATP 500.

Μετά από μια αγωνιστική διάρκεια 1 ώρας και 46 λεπτών, ο 25χρονος Τσιτσιπάς κατέγραψε την 8η συνεχόμενη νίκη του στο Tour και τη 19η σε σύνολο 25 αγώνες που έχει δώσει φέτος. Η αγωνιστική περίοδος στο χώμα ξεκίνησε ιδανικά για τον Τσιτσιπά, μετά την κατάκτηση του τρόπαιου στο Masters 1000 του Μόντε Κάρλο.

Ο παίκτης που βρίσκεται στην 7η θέση του παγκοσμίου κατάταξης θα προκριθεί για 4η φορά στους προημιτελικούς του Οπεν της Βαρκελώνης, ενώ συνεχίζει το αήττητο σερί εναντίον του Καρμπάγες Μπαένα. Στα συνολικά τους 3 παιχνίδια στο Tour, ο Τσιτσιπάς επικράτησε σε όλα.

Κατά τη διάρκεια του ματς με τον Μπαένα, ο Τσιτσιπάς σημείωσε 33 winners και 7 άσους, με 27 αβίαστα λάθη και δύο διπλά λάθη. Επέτυχε 71% των πόντων με το πρώτο σερβίς του και 56% με το δεύτερο, ενώ εκμεταλλεύτηκε τα τρία από τα έντεκα μπρέικ πόντς που προέκυψαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ