Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Σαποβάλοφ με 0-2 σετ

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Σαποβάλοφ με 0-2 σετ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτίναξε απότομα την πορεία του στο τουρνουά του Μαϊάμι, μετά την ήττα του από τον Ντένις Σαποβάλοφ με 2-0 σετ (6-2, 6-4).

Ο Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε μη αναγνωρίσιμος στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει απέναντι στον Καναδό που βρίσκεται στη θέση 126 στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, ο Σαποβάλοφ είναι ένας τεράστιος τενίστας με εντυπωσιακές επιδόσεις στην καριέρα του, φτάνοντας μέχρι και την 10η θέση.

Στο ματς της σημερινής μέρας, ο Καναδός υπερίσχυσε στο γήπεδο και δεν άφησε καμία πιθανότητα στον Τσιτσιπά, ο οποίος έκανε πολλά αβίαστα λάθη και δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον Σαποβάλοφ με ανταγωνιστικό τρόπο.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει χθες, αλλά διακόπηκε λόγω βροχής, ολοκληρώνοντας απόψε.

Ο Καναδός άρχισε δυνατά παίρνοντας το πρώτο game με break, φθάνοντας στο 4-2. Στο 7ο game, πήρε άλλο ένα break από τον Τσιτσιπά, κατακτώντας τελικά το σετ με 6-2 και την πρώτη νίκη.

Στο δεύτερο σετ, ο Σαποβάλοφ πίεσε και κατόρθωσε να κερδίσει το 5ο game, φτάνοντας στο 5-4. Τελικά, κέρδισε το σετ με 6-4 και το ματς με 2-0 σετ.

Ο Τσιτσιπάς τώρα πρέπει να ξεπεράσει την απώλεια στο Μαϊάμι και να προετοιμαστεί για τη χωμάτινη σεζόν και το Ρολάν Γκαρός τον Μάιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ