Ο Τεντόγλου μιλά για τους Ολυμπιακούς: Στόχο το μετάλλιο

Ο Τεντόγλου μιλά για τους Ολυμπιακούς: Στόχο το μετάλλιο

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να πλησιάζουν, ο Μίλτος Τεντόγλου μιλάει για την προσεχή συμμετοχή του και δηλώνει ότι βλέπει τον εαυτό του στα μετάλλια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρεται στην προετοιμασία του, στους ανταγωνιστές του και στην απόδοσή του στους αγώνες του Παρισιού.

Οι δηλώσεις του Τεντόγλου:

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Είναι διαφορετικό επίπεδο ο αθλητισμός στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί η ανταγωνιστικότητα είναι υψηλή και απαιτείται κάτι παραπάνω για να ξεχωρίσεις.”

Ο Τεντόγλου προσθέτει: “Δεν επιδίωξα ποτέ μόνο τη νίκη στους Ολυμπιακούς. Κάθε φορά πήγαινα εκεί με στόχο το μετάλλιο. Ελπίζω να είμαι στην κορυφαία τριάδα στο Παρίσι, αλλά η πρώτη θέση πάντα απαιτεί αφοσίωση και κόπο.”

Για την όρεξη των αντιπάλων του για νίκη: “Όλοι έχουν δίψα για επιτυχία. Ιδιαίτερα οι ανταγωνιστές μου από την Τζαμάικα θέλουν να με ξεπεράσουν. Φέτος θα πρέπει να παλέψω σκληρά για να διατηρήσω την κυριαρχία μου.”

Για την αντίδρασή του όταν αντιμετωπίζει πίεση: “Δεν αρέσει να βρίσκομαι υπό πίεση. Προτιμώ να επικεντρώνομαι στο να εκτελέσω το άλμα μου και να παίρνω θετικά αποτελέσματα. Μετά από έναν αγώνα είμαι εξαντλημένος, αλλά πάντα στοχεύω στην κορυφή.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ