Ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Η αντίδραση του πατέρα του μετά τον χωρισμό του (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Η αντίδραση του πατέρα του μετά τον χωρισμό του (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η είδηση του χωρισμού του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η Ισπανίδα τενίστρια αποκάλυψε τον χωρισμό τους μέσω social media.

Ο πατέρας του διάσημου τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” του ANT1 και στη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου για την πορεία και τους στόχους του γιου του.

«Δεν γνωρίζω, πραγματικά»

Σε ερώτηση σχετικά με τον χωρισμό, ο Απόστολος Τσιτσιπάς φάνηκε να μην είναι ενήμερος για τις προσωπικές εξελίξεις του γιου του, Στέφανου.

«Δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ξέρω. Δεν μου είπε τίποτα, δεν έχω σχέση με αυτό. Είναι η προσωπική του ζωή και δεν γνωρίζω αν αισθάνονται ότι δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Είναι ενήλικοι για να αποφασίσουν πώς να το αντιμετωπίσουν αν δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση. Νομίζω ότι θα παραμείνουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο», ανέφερε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

«Ίσως αν δύο άτομα δεν είναι μαζί στον ίδιο χώρο/ενασχόληση, είναι δύσκολο να διατηρήσουν τη σχέση τους. Εγώ και η σύζυγός μου εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο, γεγονός που μας βοηθά να καταλήγουμε και να κατανοούμε τι απαιτείται για να πετύχουμε τις στόχους μας», παρατήρησε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά.

Πηγή: Athensmagazine.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ