Ο Σίνερ σαρώνει τα πάντα στο διάβα του και γράφει ιστορία στο παγκόσμιο τένις (pics+vids)

Ο Σίνερ σαρώνει τα πάντα στο διάβα του και γράφει ιστορία στο παγκόσμιο τένις (pics+vids)

Ο Γιάνικ Σίνερ είναι ασταμάτητος! Έχει ξεκινήσει δυναμικά το 2024 και σαρώνει τα πάντα, κερδίζοντας το δεύτερο του τίτλο στη φετινή σεζόν.

Ο 22χρονος Ιταλός τενίστας πέρασε νικηφόρα από το Australian Open και το τουρνουά του Ρότερνταμ, ενισχύοντας την επιτυχημένη του πορεία.

Ο Σίνερ κατέκτησε τον τίτλο με εντυπωσιακές εμφανίσεις και είναι τώρα στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Με 12 διαδοχικές νίκες και μόνο 4 ήττες σε τελικούς, ανεβαίνει στην κορυφή του αθλήματος. Στο Australian Open και στο τουρνουά του Ρότερνταμ, νίκησε τους κορυφαίους παίκτες, αποδεικνύοντας την υψηλή του απόδοση.

Ο Σίνερ αποτελεί τον τέταρτο τενίστα στο ATP που ξεκινά με 12 συνεχόμενες νίκες, ακολουθώντας το δρόμο των Djokovic, Federer και Nadal.

19/20 απέναντι σε top-20!

Από τα τελευταία 20 παιχνίδια του με τενίστες του top-20, έχει κερδίσει 19 από αυτά. Έχει νικήσει τρεις φορές το Νο.1 της κατάταξης (Νόβακ Τζόκοβιτς) και έχει κατακτήσει τέσσερις τουρνουά σε λίγους μήνες.

Ο Σίνερ είναι αναμφίβολα σε φορμαρισμένο τένις και αξίζει τη θέση του στα κορυφαία του αθλήματος. Οι δύο τίτλοι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και η άνοδος στο Νο.3 είναι μόνο η αρχή για τον Ιταλό τενίστα.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αναμένεται να παίξει στη Βραζιλία την επόμενη εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ