Ο Σέλτον προκρίθηκε στα προημιτελικά με ανατροπή ενάντια στον Σίνερ

Ο Σέλτον προκρίθηκε στα προημιτελικά με ανατροπή ενάντια στον Σίνερ

Ο Μπεν Σέλτον κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Shanghai Masters με μια εντυπωσιακή ανατροπή ενάντια στον Γιάνικ Σίνερ. Ο νεαρός Αμερικανός κατάφερε να νικήσει με σκορ 2-6, 6-3, 7-6 τον Ιταλό τενίστα, τερματίζοντας έτσι την εντυπωσιακή σειρά νικών του 7-0. Αυτή θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του μέχρι σήμερα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Κόρντα.

Στο πρώτο σετ, ο Σίνερ κατάφερε να προηγηθεί με δύο break, κάνοντας το 1-0. Ωστόσο, ο Σέλτον ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο σετ και κατάφερε να ανατρέψει τα πράγματα, εκμεταλλευόμενος τις αβίαστες αμαρτίες του αντιπάλου του. Στον τρίτο σετ, ο Σέλτον προηγήθηκε με 3-0 και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο Σίνερ προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά ο Σέλτον κατάφερε να κερδίσει το ματς με match point (6-5) και να προκριθεί στα προημιτελικά.

Επιπλέον, ο Κάσπερ Ρουντ ηττήθηκε από τον Φαμπιάν Μαροζάν με σκορ 6-7, 6-3, 4-6 και έμεινε εκτός συνέχειας στο τουρνουά. Με αυτή την ήττα, ο Ρουντ έχει μείνει πίσω 300 βαθμούς από την 8η θέση. Αντίθετα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρεί την 6η θέση στο τουρνουά και πλέον είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προκριθεί στο Τορίνο, μετά το τέλος του Shanghai Masters.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ