Ο σεκιούριτι έβγαλε νοκ άουτ μια κοπέλα που ήθελε να μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει (βίντεο)

Ο σεκιούριτι έβγαλε νοκ άουτ μια κοπέλα που ήθελε να μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει (βίντεο)

Προκαλεί αντιδράσεις η αντιμετώπιση ενός σεκιούριτι προς μια κοπέλα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου το βράδυ του Σαββάτου (30/9), καθώς ένα βίντεο δείχνει τον άνδρα να την χτυπάει και να την απομακρύνει, ενώ εκείνη προσπαθεί να μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει την νίκη της ομάδας της.

Ο αγώνας ήταν ανάμεσα στις Ole Miss Rebels του πανεπιστημίου του Μισισίπι και την LSU, με τους Rebels να νικούν με σκορ 55-49. Μετά τη λήξη του αγώνα, δεκάδες οπαδοί πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη νίκη.

1 21

Η στιγμή που την απομακρύνει με μια αγκωνιά

Δυστυχώς, για μια συγκεκριμένη οπαδό, η κατάσταση πήρε άσχημη τροπή όταν ένας εργαζόμενος ασφαλείας αποφάσισε να την απομακρύνει με έναν φραγμό. Είναι προφανές ότι ο σεκιούριτι δεν έκανε λάθος, καθώς προσπαθούσε να εμποδίσει την είσοδο των οπαδών, αλλά αυτοί ήταν πιο γρήγοροι και ευέλικτοι.

Μετά το περιστατικό, ο εργαζόμενος φαίνεται να αναγνωρίζει τη βία της πράξης του, καθώς γυρίζει προς το μέρος της κοπέλας που βρίσκεται στο έδαφος. Το βίντεο αυτό έχει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές και έχουν γίνει αρκετά σχόλια για τη συμπεριφορά του σεκιούριτι.

Για το περιστατικό, το πανεπιστήμιο του Μισισίπι επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 δολαρίων για παράβαση των κανόνων συμπεριφοράς στα γήπεδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ