Ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει νίκη επί του Παναθηναϊκού (7-15) – 52 σερί νίκες για τους Ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει νίκη επί του Παναθηναϊκού (7-15) – 52 σερί νίκες για τους Ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός επικράτησε ξανά του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών.

Οι Πειραιώτες επέτυχαν την 52η συνεχόμενη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού στο πόλο ανδρών, σερί που διαρκεί περίπου 23 χρόνια από τον Φεβρουάριο του 2001.

Υπήρξαν αρκετές αποβολές και δύσκολες στιγμές στον αγώνα με 7 αποβολές για τον Παναθηναϊκό και 14 για τον Ολυμπιακό.

Άρης – Παναθηναϊκός 65-75: Οι Πράσινοι πήραν τη νίκη στο «Αλεξάνδρειο»

Σημαντικό να σημειωθεί ότι το PAO TV, το οποίο έχει τα δικαιώματα για τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, δεν κάλυψε τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 6-1 αρχικά στον αγώνα, ενώ οι παίκτες Φουντούλης και Νικολαΐδης σημείωσαν από τέσσερα γκολ έκαστος, ενώ οι Γενηδουνιάς και Γκίλλας από δύο.

Αναλυτικά, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, προηγούμενο που τον οδήγησε στην άνετη νίκη. Ο Θρύλος παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς και 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αποτελέσματα οκτάλεπτων: 1-6, 3-2, 1-3, 2-4

Παίκτες Παναθηναϊκού (Δημήτρης Μάζης):
Ριστίτσεβιτς, Χάρης, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης, Στίβενσον 2, Μπραϊμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Μαργαρίτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης 4, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Χαλυβόπουλος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ