Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη – Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη – Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενισχύει τον μύθο του στην Ελλάδα και την Ευρώπη…

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι κυρίαρχοι σε όλα τα ομαδικά αθλήματα τα τελευταία 12 χρόνια, όσο καιρό ο Μιχάλης Κουντούρης είναι πρόεδρος, έχοντας τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Επί προεδρίας Κουντούρη, η ομάδα βόλεϊ, η ομάδα πόλο ανδρών και γυναικών, η ομάδα μπάσκετ γυναικών και η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έχουν κατακτήσει εγχώριους αλλά και ευρωπαϊκούς τίτλους, γράφοντας ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση των πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης με 161 πρωταθλήματα. Επίσης, παραμένει πρώτος στον αριθμό των κυπέλλων με 102. Οι επιτυχίες συνεχίζονται και στα εθνικά κύπελλα και τα ευρωπαϊκά, με τον Ολυμπιακό να έχει συνολικά 280 τίτλους.

Σε ευρωπαϊκούς τίτλους, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 5η θέση με 17 τρόπαια.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, δήλωσε ότι είναι περήφανος για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού που τον κατατάσσουν στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Εξήγησε ότι οι τίτλοι καθορίζουν την κάθε ομάδα και ότι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να είναι πρώτος στην Ευρώπη σε όλες τις κατηγορίες τίτλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ