Ο Ολυμπιακός αναζητά την πρόκριση στους τέσσερις κορυφαίους του Champions League

Ο Ολυμπιακός αναζητά την πρόκριση στους τέσσερις κορυφαίους του Champions League

Μετά από ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών από την ολοκλήρωση της προηγούμενης φάσης, οι οκτώ κορυφαίες ομάδες εναπομείναντες στο Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών βρίσκονται στην αρχή της φάσης των “8”. Σε αυτήν τη φάση θα καθοριστούν οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στο final-4 στη Μάλτα (5-7 Ιουνίου).

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στον Β’ όμιλο με ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη. Αν και η μάχη προβλέπεται δύσκολη λόγω των απουσιών και των τραυμάτων στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, η πρόκριση στο final-4 παραμένει ο στόχος της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν έντονο ανταγωνισμό και ιστορικό αντιπαλότητας.

Η Φερεντσβάρος, η οποία προηγείται στον όμιλό της στους “16”, ενισχυμένη με νέες αποκαλύψεις, αποτελεί σκληρό αντίπαλο για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ούγγρους όνειρεύεται την επανάληψη του τριακοστού τρίτου θριάμβου της και έχει στα εφόδιά της τους καλύτερους παίκτες για το εγχείρημα.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φερεντσβάρος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα διευθύνουν τη διαιτησία ένας Σέρβος και ένας Γάλλος διαιτητής.

Σε άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας, η Μπαρτσελονέτα θα αντιμετωπίσει τη Μπρέσια, ενώ στον Α’ όμιλο οι ομάδες Προ Ρέκο και Νόβι Μπέογκραντ έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ