Ο Ντόμινικ Τιμ ανακοινώνει την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν

Ο Ντόμινικ Τιμ ανακοινώνει την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν

Ο 30χρονος τενίστας Ντόμινικ Τιμ ανακοίνωσε μέσω social media ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό συμμετοχή στο τένις στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, αναφέρει ότι η σεζόν του 2024 θα είναι η τελευταία του.

Ο Τιμ εξηγεί ότι η απόφασή του έχει να κάνει τόσο με τραυματισμούς που αντιμετωπίζει, όσο και με το εσωτερικό του συναίσθημα. Μιλώντας για την καριέρα του, εκφράζει ευγνωμοσύνη για τις επιτυχίες που σημείωσε και αναφέρει ότι έφτασε στο συμπέρασμα πως είναι η στιγμή να τελειώσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής του.

Με 17 τίτλους σε επίπεδο ATP tour και τη νίκη του στο US Open του 2020, ο Τιμ καταλήγει ότι είναι ενθουσιασμένος για το μέλλον που τον περιμένει μετά την απόσυρσή του.

Ο Αυστριακός τενίστας σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του, φτάνοντας μέχρι το Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη και κατακτώντας διάφορα τουρνουά, όπως το US Open και το Ίντιαν Ουέλς. Μεταξύ άλλων επιτευγμάτων, ο Τιμ πέντε φορές προκρίθηκε στα ATP Finals, φτάνοντας στον τελικό το 2019 και το 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ