Ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ κατάκτησε εντυπωσιακά το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι στο Markopoulo Park

Ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ κατάκτησε εντυπωσιακά το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι στο Markopoulo Park

Στο Markopoulo Park πραγματοποιήθηκε η 36η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς, το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι και το Κύπελλο Αρτέμιδος, με εντυπωσιακές αφίξεις και μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6.

Ο μεγάλος νικητής της ημέρας ήταν ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) που κατέκτησε το 77ο Ελληνικό Ντέρμπι. Με εκπληκτικό φίνις, κατάφερε να πλησιάσει και να νικήσει τον αντίπαλό του μετά από μία δύσκολη διαδρομή.

Δείτε την 6η ιπποδρομία: [εισαγωγή ένθετου βίντεο]

Ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB), που ανήκει στην VAM PROPERTIES S.A., ήταν η έκπληξη των 2.100 μέτρων, με τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή να τον καθοδηγεί στη νίκη του. Ο προπονητής του είναι ο Χρήστος Θεοδωράκης.

Εντυπωσιακή ήταν επίσης η εμφάνιση της ΡΟΖΕΤ (GB), η οποία παρέμεινε αήττητη μετά και το Κύπελλο Αρτέμιδος. Με ιδιοκτησία της KYSEA RACING και με προπονήτρια την Ιωάννα Καμπίτση, η ΡΟΖΕΤ (GB) κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα στα 1.800 μέτρα με τον αναβάτη Κώστα Μαστοράκη.

Στην τελευταία ιπποδρομία, ο ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ (IRE) επέστρεψε στις νίκες, με τον αναβάτη Κωνσταντίνο Καποδίστρια να τον οδηγεί σε μία εντυπωσιακή άφιξη.

Για τους αναβάτες, Κωνσταντίνο Καποδίστρια και Κώστα Αττίκο, και τους προπονητές, Χάρη Χαραλάμπους και Χρήστος Θεοδωράκης, ήταν μια επιτυχημένη ημέρα με από δύο νίκες.

Σημαντικά κέρδη είχαν επίσης οι τυχεροί παίκτες που κέρδισαν στο ΣΚΟΡ 6, με αρκετούς νικητές να μοιράζονται αξιόλογα ποσά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ