Ο Μεντβέντεφ αποκλειστικός στον τελικό κατατέθηκε τον Αλκαράθ

Ο Μεντβέντεφ αποκλειστικός στον τελικό κατατέθηκε τον Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα βρίσκεται στον τελικό του US Open, καθώς ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τον απέκλεισε με σκορ 3-1 (7-6/6-1/3-6/6-3). Ο Ρώσος τενίστας θα αναμετρηθεί στον τελικό της Κυριακής με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε μια ρεβάνς του περσινού τελικού.

Ο Μεντβέντεφ μπήκε στον αγώνα με αποφασιστικότητα και δεν έδωσε καμία ευκαιρία στον Αλκαράθ μετά από τις δύο ήττες που είχε υποστεί στο παρελθόν. Κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με tie break 7-6(3), προσθέτοντας πίεση στον Ισπανό.

Στο δεύτερο σετ, ο Μεντβέντεφ έπαιξε με εξουσία και κατάφερε να κερδίσει με 6-1 σε μόλις 38 λεπτά. Ωστόσο, ο Αλκαράθ δεν άφησε τον Ρώσο να πάρει τη νίκη με ευκολία, κερδίζοντας το τρίτο σετ με 6-3.

Παρόλα αυτά, ο Μεντβέντεφ δεν τα πτοήθηκε και με ένα μπρέικ στο τέταρτο σετ, κατάφερε να κερδίσει με 6-3 και να εξασφαλίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που νωρίτερα επικράτησε του Μπεν Σέλτον.

Αυτό θα είναι ο δεύτερος τελικός του αμερικανικού Όπεν μεταξύ των δύο τενίστων, έπειτα από τον τελικό του 2021, όταν ο Μεντβέντεφ σταμάτησε το μυθικό ρεκόρ του Τζόκοβιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ