Ο Greek Freak στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Ο Greek Freak στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Ενώ μοιάζει με ειρωνεία, ο Γιώργος Καρλαύτης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που δεν αποτελούσε προτεραιότητα για τον πατέρα του, Μαθιός.

Ο 23χρονος αμυντικός των Κάνσας Σίτι Τσιφς έχει ήδη κατακτήσει back-to-back τίτλους στο Super Bowl του NFL, αφού αγωνίζεται στο αμερικανικό ποδόσφαιρο μόλις δύο χρόνια.

Ήδη από πέρυσι οι προπονητές του τον αποκαλούν «Greek Freak», ενώ αυτός ο ίδιος τονίζει ότι αυτός ο τίτλος είναι ήδη…καπαρωμένος.

Η καριέρα του άρχισε από το πόλο, καθώς ο πατέρας του δεν ήθελε να ακούει για το ποδόσφαιρο, ενώ είχε διατελέσει και έφορος στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο Γιώργος έριξε το στίγμα του από νωρίς, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα του.

Το Παναθηναϊκός ήταν πάντα παρών στη ζωή του, αφού η οικογένειά του ήταν στενά συνδεδεμένη με τον σύλλογο, ενώ ο ίδιος αποτελεί γεννημένο Παναθηναϊκό.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του, μετακόμισε στις ΗΠΑ με την οικογένειά του, όπου και συνεχίζει την επιτυχημένη του καριέρα.

Παρά τις προτάσεις που έλαβε για αθλητικά γρήγορα χρήματα, ο Γιώργος Καρλαύτης προτίμησε να ολοκληρώσει πρώτα τις σπουδές του, ακολουθώντας τη συμβουλή της οικογένειάς του. Έτσι, έγινε αμυντικός στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας την αξία του στο Purdue University και στο NFL.

Οι επιτυχίες του συνεχίζονται και στην επαγγελματική του καριέρα, καθώς έχει σημειώσει σπουδαίες επιδόσεις στο Super Bowl, κατακτώντας δύο συνεχόμενους τίτλους στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Καρλαύτης αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για την Ελλάδα, καθώς έχει αποδείξει το ταλέντο, τον αυτοσαρκασμό και την αφοσίωσή του στον αθλητισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ