Ο GOAT του τένις: Τα επτά κομμάτια του παζλ του ιδανικού τενίστα (vids, pics)

Ο GOAT του τένις: Τα επτά κομμάτια του παζλ του ιδανικού τενίστα (vids, pics)

Ο Γκαέλ Μονφίς παρουσίασε μια προκλητική οπτική για τον πιο αξιόλογο τενίστα του αθλήματος.

Γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους Γάλλους τενίστες και ένας από τους πιο έμπειρους της σύγχρονης εποχής, ο Μονφίς έχει αναμετρηθεί πολλές φορές με τους μεγαλύτερους της ιστορίας και τους κορυφαίους της νέας γενιάς. Μέσω δημιουργικής προσέγγισης, δημιούργησε τον δικό του GOAT του τένις.

Ο Γάλλος συνένωσε τα καλύτερα χαρακτηριστικά επτά διαφορετικών αθλητών για να δημιουργήσει τον ιδανικό τενίστα. Ο παίκτης, 37 ετών, συνδύασε τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Νικ Κύργιου, Πατ Ράφτερ, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και Κάρλος Αλκαράθ.

Με αυτή την προσέγγιση, το παζλ του Μονφίς περιλάμβανε τα εξής στοιχεία: Σερβίς, φόρχαντ, μπακχαντ, επιστροφή, βολέ, σλάις, ταχύτητα μέσα στο κορτ και πνευματική διαύγεια.

Σύμφωνα με τον Γάλλο, ο ιδανικός τενίστας θα έπρεπε να έχει το σερβίς του Κύργιου, το φόρχαντ του Ντελ Πότρο, το μπακχαντ και την επιστροφή του Τζόκοβιτς, το βολέ του Ράφτερ, το σλάις του Φέντερερ, την ταχύτητα του Αλκαράθ και την πνευματική διαύγεια του Ναδάλ.

Ένας τέτοιος τενίστας θα ήταν ουσιαστικά αήττητος και θα αναμφισβήτητα καθόριζε την εποχή του, αντλώντας τα καλύτερα στοιχεία από τους μεγαλύτερους αθλητές του τένις.

Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί έναν δεσμό μεταξύ της παλαιάς και της νέας γενιάς, από τον Πατ Ράφτερ μέχρι τον Κάρλος Αλκαράθ, περνώντας από τους Ρότζερ Φέντερ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ.

Αυτοί οι τενίστες έχουν σφραγίσει την ιστορία του αθλήματος με τη συμμετοχή τους, και ο νεότερος Κάρλος Αλκαράθ αναμένεται να αφήσει το δικό του στίγμα με την απόδοσή του και τις μελλοντικές επιτυχίες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ