Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για τη Diamond League και την προετοιμασία στο εξωτερικό

Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για τη Diamond League και την προετοιμασία στο εξωτερικό

Ο Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφει στην πλήρη ροή προπόνησής του εν όψει των αγώνων της θερινής σεζόν, με υψηλούς στόχους. Ο πρωταθλητής στο επί κοντώ σκοπεύει να αξιοποιήσει την εξαιρετική του εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γλασκόβη, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς έχει ήδη λάβει προσφορές για συμμετοχή σε κορυφαία μετώπωνα.

Στο πρόγραμμα του έχουν ήδη συμπεριληφθεί αγώνες στη Diamond League, όπου θα συναντηθούν οι κορυφαίοι αθλητές στον τομέα του. Ο πρώτος αγώνας του θα λάβει χώρα στην Πολωνία τον Μάιο, μετά θα ακολουθήσει στο Ντεσάου στις 24 του ίδιου μήνα. Η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα της Diamond League θα είναι στις 30 Μαΐου στο Όσλο, ενώ στις 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Στοκχόλμη. Ο κύριος στόχος του αθλητή είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12/6), όπου θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η προετοιμασία του Καραλή για τη θερινή περίοδο ξεκινάει στις 30 Μαρτίου στην Πορτογαλία, στο Μόντε Γκάρντο, με τον προπονητή του Μαρτσίν Σκεπάνσκι. Ο αθλητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου και στις 28 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψει στη Φόρμια μέχρι τις 12 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ