Ο Εμμανουήλ Καραλής έκλεισε τη σεζόν με άλμα στα 5,65μ

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκλεισε τη σεζόν με άλμα στα 5,65μ

Η σημερινή ημέρα (10/09) είναι η τελευταία για τον Έμμανουήλ Καραλή στη Γερμανία, στην πόλη Βέσελ. Ο Καραλής κατέλαβε την 5η θέση στον αγώνα άλματος σε ύψος, με συνολικό άλμα στα 5,65μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε την προσπάθεια στα 5,45μ με τη δεύτερη προσπάθειά του. Στη συνέχεια, αποφάσισε να αφήσει τον πήχη στα 5,55μ και τελικά πέρασε με την τρίτη προσπάθειά του τα 5,65μ. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ύψος των 5,75μ στη συνέχεια.

Μετά τους 17 αγώνες που έλαβε μέρος από τον περασμένο Μάιο μέχρι σήμερα, ο αθλητής του Χάρη Καραλή βρίσκεται πλέον σε περίοδο ξεκούρασης.

Το επόμενο έτος περιλαμβάνει πολλές σημαντικές προκλήσεις για τον αθλητή, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του χειμώνα υπάρχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γλασκόβη.

Το 2023, ο 24χρονος αθλητής βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο, με άλμα στα 5,82μ. Επίσης, κατέκτησε το πανελλήνιο ρεκόρ στη χειμερινή περίοδο με άλμα στα 5,86μ και απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Νικητής στο σημερινό αγώνισμα ήταν ο Αμερικανός Ματ Λούντβιγκ με άλμα στα 5,75μ, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Πιοτρ Λίσεκ από την Πολωνία, με ίδιο ύψος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ