Ο ανίκητος Τζόκοβιτς: Ένα θρυλικό πρόσωπο

Ο ανίκητος Τζόκοβιτς: Ένα θρυλικό πρόσωπο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς περνάει τη δεύτερη νιότη του και μας δείχνει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Παρά τα 36 του χρόνια, είναι πιο γρήγορος, πιο δυνατός και πιο ανθεκτικός από πολλούς νεότερους τενίστες. Αυτό το απέδειξε και στον τελικό του Paris Masters, όπου ξεπέρασε κάθε δυσκολία και έφτασε στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά, αντιμετώπισε πρόβλημα με το στομάχι του, αλλά παρότι ήταν ασθενής, κατάφερε να κερδίσει τον Ετσεβερί και τον Γκρίκσπουρ, προκρίνοντας στα ημιτελικά. Εκεί, αντιμετώπισε τον Ρούνε και παρά τις δυσκολίες, κέρδισε τον αντίπαλο του σε τρία σετ. Στην επόμενη φάση, απέναντι στον Ρούμπλεφ, βρέθηκε να χάνει ένα σετ, αλλά με μεγάλη ψυχική δύναμη κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ.

Οι επιδόσεις του Τζόκοβιτς είναι άκρως εντυπωσιακές. Παρά τη διάρκεια των αγώνων και τα προβλήματα υγείας, ο Σέρβος είναι πάντα φρέσκος και αποφασισμένος να παλέψει για τη νίκη. Μετράει ήδη 50 νίκες μόνο φέτος και έχει κατακτήσει άλλα 6 τρόπαια. Με μια ζαλιστική συλλογή από τίτλους σε Grand Slam και Masters, αλλά και με υψηλή κατάταξη στο ATP, ο Τζόκοβιτς εξακολουθεί να αποδεικνύει ότι είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες.

Στον τελικό του Paris Masters, θα αντιμετωπίσει τον Ντιμιτρόφ, έναν αντίπαλο που έχει ήδη κερδίσει πολλές φορές στο παρελθόν. Πιθανότατα, θα δούμε έναν ακόμα τίτλο στην εντυπωσιακή καριέρα του αειθαλούς Τζόκοβιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ