Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην έναρξη των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 των γυναικών

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην έναρξη των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 των γυναικών

Ήρθε η ώρα για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 και της Α2 εθνικής κατηγορίας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μετά από περίπου 6,5 μήνες, οι πιο σημαντικοί αγώνες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε διασυλλογικό επίπεδο ξεκινάνε και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Νοεμβρίου, και υπόσχονται θέαμα και πολλές συναρπαστικές στιγμές. Το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών στις δύο εθνικές κατηγορίες προβλέπει δράση σε τέσσερις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Φλώρινα. Ξεχωρίζει ο αγώνας της Α1 γυναικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που διεξάγεται το Σάββατο 11/11, στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το ίδιο χρονικό διάστημα πραγματοποιείται το δεύτερο αγωνιστικό διήμερο στη Β’ Εθνική και στα Τοπικά πρωταθλήματα.

Στην Α1 των ανδρών, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προκρίνονται ως οι κύριοι διεκδικητές, με τους πρωταθλητές Ευρώπης, τον Γερμανό Ντιμίτρι Οβτσάροφ και τον Εμμανουέλ Λεμπεσόν, να κοσμούν τις ομάδες τους. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός στο γυμναστήριο της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Στην κορυφαία εθνική κατηγορία των γυναικών, οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο πόλεις, με τους αθλητές των ομάδων να παίζουν επίσης τον κύριο ρόλο στο παιχνίδι. Στην Α2 εθνική της Ανδρών θα γίνουν αγώνες σε δύο πόλεις, ενώ η Α2 των Γυναικών θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Στην Α1 ανδρών στην Αθήνα προβλέπονται αγώνες μεταξύ άλλων των ΟΕΑ Ρεθύμνου και ΑΕΚ, Άρη Νικαίας και Ολυμπιακού. Στην Α1 ανδρών στη Θεσσαλονίκη, ΟΕΑ Θεσσαλονίκης και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν διάφορες ομάδες. Στην Α1 γυναικών, Πέρα Αθηνών και ΓΑΟ Πειραιά παίζουν μεταξύ τους, ενώ αναμετρούνται επίσης Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στην Α1 γυναικών στη Φλώρινα, ΑΣΕΑ Καβάλας και ΑΕΚ ανταγωνίζονται μεταξύ τους, ενώ έχουν επίσης αγώνες ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και Σάρισες Φλώρινας. Στην Α2 ανδρών διεξάγονται αγώνες μεταξύ άλλων των ΓΑΣ Ελευσίς και ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου. Στην Α2 ανδρών στη Φλώρινα, ΑΣΕΑ Καβάλας και ΑΟ Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά αναμετρούνται. Τέλος, στην Α2 γυναικών, παίζουν ανάμεσα στους άλλους οι ΑΟ Άρης 2006 και ΑΟ Ταταύλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ