Ο 57χρονος (!) Μάικ Τάισον δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει μετά τον αγώνα με τον Πολ

Ο 57χρονος (!) Μάικ Τάισον δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει μετά τον αγώνα με τον Πολ

Ο θρύλος του πυγμαχικού αθλήματος, Μάικ Τάισον, σκέφτεται την πιθανότητα να επιστρέψει στα ρινγκ μετά την αναμέτρησή του με τον YouTuber και μποξέρ, Τζέικ Πολ.

Σε ηλικία 57 ετών, ο Τάισον παρά την ηττοπάθεια από τον Κέβιν ΜακΜπράϊντ, δεν αποκλείει την επιστροφή του στα πυγμαχικά αγωνιστικά. Αν και δεν αγωνίστηκε επαγγελματικά για σχεδόν 19 χρόνια, η αναμέτρηση με τον Πολ αποτελεί μια πρόκληση που τον ενδιαφέρει. Ο αγώνας αυτός αναμένεται να προσφέρει μια διαφορετική διασκέδαση για το κοινό.

Παρά τις αμφιβολίες που εκφράζονται από ορισμένους παρατηρητές, ο Τάισον φαίνεται ότι αισθάνεται καλά με την προοπτική του αγώνα. Ο Πολ, από την πλευρά του, εκφράζει τον σεβασμό του προς τον αντίπαλό του και εκφράζει την ελπίδα για μια ιστορική αναμέτρηση.

Ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού θεατών, καθώς θα μεταδοθεί ζωντανά στο Netflix, προσφέροντας στους θεατές μια μοναδική εμπειρία.

Αν και ορισμένοι εκφράζουν αμφιβολίες για την ενδεχόμενη επιστροφή του Τάισον στο ρινγκ, ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να προσφέρει μια αξέχαστη επίδοση στους θεατές. Ο αγώνας με τον Πολ αναμένεται να είναι μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις της χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ