Νταουρέν Κουρουγκλίεβ: «Στο Παρίσι για το όνειρο»

Νταουρέν Κουρουγκλίεβ: «Στο Παρίσι για το όνειρο»

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αξία του στο προολυμπιακό τουρνουά. Με ανθεκτικότητα και αποφασιστικότητα, κατάφερε να κατακτήσει το εισιτήριο για το Παρίσι, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι τα καλύτερα έρχονται το καλοκαίρι.

Σε συνέντευξη που έδωσε, ο Κουρουγκλίεβ υπογράμμισε τους υψηλούς στόχους του για το Παρίσι και δήλωσε ότι θέλει να αποδείξει την αξία του σε όσους τον υποστήριξαν.

Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Πώς νιώθεις μετά από αυτή την επιτυχία;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την πρόκριση. Οι αγώνες ήταν απαιτητικοί και η πίεση υψηλή. Είμαι ικανοποιημένος που κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και συνεχίζουμε προς τα εμπρός».

Τι σημαίνει για σένα το γεγονός ότι δεν έχασες ούτε ένα σημείο στους αγώνες;

«Η νίκη είναι το σημαντικότερο. Όταν επιτυγχάνω τη νίκη με βάση τη στρατηγική μου, αισθάνομαι μεγαλύτερη ικανοποίηση. Στοχεύω να επιβάλλω την τακτική μου και νιώθω χαρά που δεν δίνω ευκαιρίες στους αντιπάλους μου».

Ποιο είναι ο επόμενος στόχος σου στο Παρίσι;

«Οι στόχοι μου είναι υψηλοί και ελπίζω να προετοιμαστώ καλά. Θέλω να είμαι υγιής και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει».

Σε ποιον θα αφιερώσεις αυτή την πρόκριση;

«Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία μου σε όλους όσους με υποστήριξαν, στην Ομοσπονδία Πάλης και σε όσους πίστεψαν σε μένα. Στο Παρίσι, θέλω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ