Νόρις: «Στόχος η νίκη, παραδέχομαι τη δυσκολία απέναντι στον Μαξ και τον Λιούις»

Νόρις: «Στόχος η νίκη, παραδέχομαι τη δυσκολία απέναντι στον Μαξ και τον Λιούις»

Οι κατατακτήριες δοκιμές στη Βαρκελώνη ολοκληρώθηκαν με τον Λάντο Νόρις να κατακτά την pole position και να αναφέρει πως αυτή ήταν η καλύτερη επίδοση στην καριέρα του.

Ο Άγγλος οδηγός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της McLaren αυτά τα δύο ημέρες, αλλά και τις προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσει στον αγώνα.

Οι δηλώσεις του Λάντο Νόρις:

Σχετικά με την pole position: «Κατά κάποιον τρόπο, ήταν ένας άψογος γύρος. Όταν κάνεις έναν καλό γύρο, ενθουσιάζεσαι. Όλα πήγαν ρολόι στο τέλος. Ήταν μια δύσκολη μάχη. Αυτή είναι η καλύτερή μου pole, δεν έχω βέβαια πολλές poles. Όλο αυτό το διήμερο μέχρι τώρα, ήταν δίπλα στην κορυφή. Οι υποστηρικτές μου εδώ είναι εξαιρετικοί, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους».

Για τον λόγο που η McLaren είναι τόσο γρήγορη αυτές τις δύο μέρες στη Βαρκελώνη: «Δεν είναι μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο, τα τελευταία δύο μήνες είμαστε γρήγοροι. Από το Μαϊάμι και μετά, είμαστε αρκετά δυνατοί. Έχουμε χάσει πόλες επειδή δεν καταφέραμε τον τέλειο γύρο, σήμερα όμως τα καταφέραμε. Ο Φερστάπεν και η Red Bull Racing φαινόντουσαν λίγο ταχύτεροι από εμάς, αλλά κάναμε μερικές αλλαγές πριν την τελευταία προσπάθεια. Υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης σε ορισμένα σημεία».

Σχετικά με το γεγονός ότι η δουλειά του στον αγώνα δεν θα είναι εύκολη: «Ο στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την pole position σε νίκη αύριο. Αν και γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο με τον Μαξ και τον Λιούις απέναντι μας. Ακόμα και με οδηγούς πίσω μας. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το σχέδιό μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ