Νόρα Δράκου: “Θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο τραπέζι σε όλους αυτούς που με στήριξαν”

Νόρα Δράκου: “Θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο τραπέζι σε όλους αυτούς που με στήριξαν”

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο, η Νόρα Δράκου μοιράστηκε τα συναισθήματά της με εμάς.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια εξέφρασε την επιθυμία της να φιλοξενήσει ένα μεγάλο τραπέζι για όσους την έχουν υποστηρίξει.

Ακολουθούν μερικές από τις δηλώσεις της Νόρας Δράκου:

“Ήξερα ότι μπορούσα να πιάσω το ολυμπιακό όριο, το είχα δουλέψει στην προπόνηση. Παρόλα αυτά, δεν περίμενα να καταφέρω τόσο καλό χρόνο και να κερδίσω μετάλλιο. Τη στιγμή του τερματισμού, οι σκέψεις μου ήταν τρεις. Πρώτα είδα το κόκκινο λαμπάκι στον βατήρα, σημάδι ότι κέρδισα μετάλλιο. Μετά είδα τους θεατές να πανηγυρίζουν και σκέφτηκα ότι έκανα καλή εμφάνιση. Όταν είδα τον χρόνο 24.59, δεν μπορούσα να το πιστέψω και αναρωτιόμουν ‘Εγώ το έκανα αυτό;'”

“Ένας προπονητής μου είχε πει ότι μπορείς να είσαι πάντα τρίτος, τέταρτος, χωρίς ποτέ να καταφέρεις να κερδίσεις μετάλλιο. Είχα αποφασίσει ότι αυτό θα συμβεί σε εμένα, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα.”

“Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, θα ήθελα να τιμήσω όλους όσους με στήριξαν. Είμαι σε μια πολύ ήρεμη και ώριμη φάση της καριέρας μου. Έχω ανακτήσει την αυτοπεποίθησή μου και βρίσκομαι εδώ αποφασισμένη. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάστηκα σκληρά με τη νέα μου ομάδα και ήρθε η ανταμοιβή με το μετάλλιο. Δεν έχω κάνει αυτή τη διαδρομή μόνη μου.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ