Νικόλ Ελευθεριάδου: «Ήμουν βέβαιη για την επιτυχία» (video)

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Ήμουν βέβαιη για την επιτυχία» (video)

Η εθνική ομάδα γυναικών στο πόλο γιόρτασε μια μεγάλη επιτυχία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε με την άφιξη της αποστολής στη χώρα μας, τονίζοντας πως ήταν βέβαιη για την επιτυχία της ομάδας, ενώ στάθηκε και στο που κρίθηκε το ματς.

Οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου:

Για την κατάκτηση του μεταλλίου: «Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ομαδικό. Το συναίσθημα είναι μοναδικό στο γκολ μου. Ανατρίχιασα και είπα ότι το ματς θα τελειώσει εκεί. Ήμουν βέβαιη ότι η επιτυχία θα έρθει. Έχουμε Παγκόσμιο και Ολυμπιάδα, μακάρι να είμαστε καλά και να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο».

Για το που κρίθηκε ο μικρός τελικός: «Η Αλεξία (σ.σ. Καμμένου) μας είπε ότι σε αυτά τα ματς δεν μετρά κανένα σύστημα και τακτική, αλλά το ποιος το θέλει ποιο πολύ. Το πάθος μπορεί να καταστρέψει την οποιαδήποτε άμυνα και έτσι έγινε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά παίζαμε με τρομερή ομάδα. Ξέραμε ότι θα επιστρέψει και υπήρχε πολύ άγχος, αλλά πιστεύαμε ότι δεν θα χάναμε. Δεν γυρνούσε το ματς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ