Νίκη για τον Ολυμπιακό με 16-12 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, παραμένει αήττητος

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 16-12 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, παραμένει αήττητος

Στο γήπεδο “Παπαστράτειο” ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλων Σμύρνης με σκορ 16-12, διατηρώντας την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε εξαιρετική εμφάνιση, καθώς έφτασε τις οκτώ συνεχόμενες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του εντός συνόρων.

Μετά τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 24 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων παρέμεινε στους 18, υποστηρίζοντας μόνο δύο ήττες στο πρωτάθλημα, και αμφότερες από την ίδια ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με σκορ 5-1, 6-2 και 9-4, ωστόσο ο Απόλλων πλησίασε στο τελικό αποτέλεσμα με 12-11, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να κερδίσουν με τεσσάρα διαφορά.

Αξιοσημείωτη η επίδοση του Φουντούλη με έξι γκολ, ενώ η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τρεις κορυφαίους παίκτες και με δύο παίκτες να αποβάλλονται από τον αγώνα. Με αυτήν τη νίκη, ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να κερδίσει τον Απόλλων Σμύρνης, οι οποίοι αγωνίστηκαν και αυτοί με αξιοπρέπεια.

Ολυμπιακός: Φουντούλης (6), Γενηδουνιάς (2), Βάμος (2), Δήμου (3), Παπαναστασίου (2), κ.α.

Απόλλων Σμύρνης: Σολανάκης (4), Γαρδίκας (3), Τρούλος (2), Μπογκντάνοβιτς (1), κ.α.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ