Νέος προπονητής για την ΑΕΚ

Νέος προπονητής για την ΑΕΚ

Ο Δράγκαν Τζούκιτς είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Αλέξη Αλβανό στην θέση του.

Λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και του ελληνικού προπονητή, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου Σέρβου τεχνικού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι ο Δράγκαν Τζούκιτς θα είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο 61χρονος ικανός Σέρβος έχει πολλή εμπειρία στο προπονητικό επάγγελμα και έχει εργαστεί με μεγάλες ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας, Πικ Ζέγκετ (Ουγγαρία), Βαρντάρ (Σκόπια), CSM Βουκουρέστι (Γυναικεία Ομάδα-Ρουμανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ταταμπάνια (Ουγγαρία), και εθνικές ομάδες όπως η Ελβετία, τα Σκόπια, το Ισραήλ και το Μαυροβούνιο, μεταξύ άλλων.

Έχει κατακτήσει τον τίτλο στην Σκόπια και στο EHF CWC, ενώ είχε επιτυχίες με τις ομάδες του Πικ Ζέγκετ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Επίσης, οδήγησε την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2018. Έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος νεότερος προπονητής στην Γιουγκοσλαβία, καθώς και προπονητής της χρονιάς στην Ουγγαρία και στη Σερβία. Επίσης, είναι κάτοχος της Pro Licence στην προπονητική από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ και έχει master στο coaching.

Ο Δράγκαν Τζούκιτς δήλωσε στο aek.gr: «Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στον Αλέξη Αλβανό για ό,τι έχει πετύχει στον χώρο του χάντμπολ, και του εύχομαι καλή επιτυχία στην μελλοντική του καριέρα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους στόχους μας και να εργαστούμε σκληρά ως ομάδα, προ πάντων. Με την υποστήριξη της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου, των παικτών και των φιλάθλων, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Κύριε προπονητή, καλωσήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ