Μιτσέλι: «Τονίζουμε τη δύναμη μας και την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν»

Μιτσέλι: «Τονίζουμε τη δύναμη μας και την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού εξασφάλισε μία εκπληκτική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στον Ρέντη, κερδίζοντας με 3-0 σετ για την πρώτη αγωνιστική της Volley League. Ο προπονητής, Λορέντζο Μιτσέλι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε ότι η ομάδα έχει προετοιμαστεί επαρκώς για τη σεζόν.

Ο Μιτσέλι δήλωσε: «Η σημερινή ήταν η πρώτη αναμέτρησή μας. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά, αλλά οι παίκτριές μας ήταν λίγο μαλακές και αυτό είναι λογικό, αφού ήταν ο πρώτος αγώνας για φέτος. Παρόλα αυτά, βγάλαμε όλη μας τη δύναμη στο γήπεδο. Θα ήθελα να συγχαρώ τις παίκτριες μας, ξεκινήσαμε την πορεία μας με τον καλύτερο τρόπο και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για την πρώτη φάση της σεζόν. Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, όσον αφορά το επίπεδο του βόλεϊ που θέλουμε να παρουσιάσουμε, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο επειδή είμαστε μια νέα ομάδα. Είναι πολύ καλό που ξεκινάμε τη σεζόν με αυτήν τη νίκη, λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Από την πλευρά της, η Μίλιτσα Κούμπουρα δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με τον τρόπο που ξεκινήσαμε τη σεζόν μας. Να νικάμε με 3-0 μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που έχει πολύ καλές παίκτριες, είναι εντυπωσιακό. Παλέψαμε σκληρά σήμερα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να προχωρήσουμε μπροστά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ