Μιλενκόσκι: «Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το φαβορί, αλλά δείξαμε την ποιότητα μας»

Μιλενκόσκι: «Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το φαβορί, αλλά δείξαμε την ποιότητα μας»

O ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, επικράτησε με 3-1 σετ και μείωσε τη σειρά στα ημιτελικά του πρωταθλήματος σε 2-1, παραμένοντας στον αγώνα. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι μίλησε για τον αγώνα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του παρουσίασε εξαιρετική απόδοση στο βόλεϊ, ενώ επεσήμανε πως οι Πράσινοι παραμένουν το φαβορί στη σειρά.

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και είμαι βέβαιος για αυτό σε αυτό το στάδιο. Έπαιξαν πολύ δυνατό βόλεϊ, πιέζοντας με το σερβίς και διαθέτοντας εξαιρετικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ατομικά. Ωστόσο, στα πρώτα δύο σετ παρουσιάσαμε υπέροχη απόδοση, χωρίς λάθη, και αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα.

Στο τρίτο σετ αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την υποδοχή, καθώς αφού έμειναν πίσω με 2-3 πόντους, επέλεξαν να χτυπήσουν ελεύθερα από τη γραμμή του σερβίς, δημιουργώντας μας προβλήματα. Στο τέταρτο σετ η στρατηγική ήταν να ξεκινήσουμε δυνατά, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας πιέσει με το σερβίς. Η υποδοχή μας ήταν εξαιρετική, όλες οι φάσεις του αγώνα ήταν πολύ καλές, ειδικά το μπλοκ μας, καθώς μετά το 20 πραγματοποιήσαμε τρία εξαιρετικά μπλοκ στον Ερνάντεζ, κάτι που είναι σημαντικό αντιμετωπίζοντας έναν τέτοιο παίκτη.

Ήμασταν αξίζοντες της νίκης στη σειρά, αποδείξαμε ότι μπορούμε στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, στο δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη είχαμε καλές εμφανίσεις σε δύο σετ, όχι σε άλλα δύο, αλλά τώρα βρισκόμαστε εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το φαβορί, αλλά εμείς αποδείξαμε την ποιότητά μας και τώρα ας παίξουμε βόλεϊ!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ