Μια εβδομάδα πέρασε χωρίς καμία αντίδραση από την Κυβέρνηση

Μια εβδομάδα πέρασε χωρίς καμία αντίδραση από την Κυβέρνηση

Είναι εντυπωσιακό, αλλά δυστυχώς τόσο Ελληνικό! Πέρασε μία εβδομάδα από τις καταγγελίες του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, σχετικά με τη φοροδιαφυγή συλλόγων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, χωρίς καμία ανταπόκριση από τις αρμόδιες αρχές.

Η Κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα εξήγγειλε μάχη κατά της φοροδιαφυγής, δεν έχει προβεί ούτε σε μία θέση σχετικά με αυτό το σοβαρό θέμα που έθεσε ο Μιχάλης Κουντούρης. Είναι απίστευτο πώς κανείς από την Κυβέρνηση δεν έχει αντιδράσει.

Είναι σαν να μην έχουν δει, ακούσει, μάθει, καταλάβει. Τίποτα, απολύτως τίποτα. Σαν να στην Κυβέρνηση δεν τους ενδιαφέρει να ελέγξουν τι συμβαίνει σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Αλήθεια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού υπάρχει; Ο κ. Βρούτσης ασχολείται με τον αθλητισμό γενικότερα; Γνωρίζει τι κατήγγειλε ο Ολυμπιακός ή αν δεν ενδιαφέρονται οι αποκαλύψεις του; Μόνο η τιμωρία του Ολυμπιακού ενδιαφέρει και όχι η αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού, ακόμη κι αν το κράτος χάνει μεγάλα ποσά λόγω φοροδιαφυγής σύμφωνα με τις σοβαρές καταγγελίες.

Ο Υπουργός Οικονομικών δεν ενδιαφέρεται; Οι ομάδες λαμβάνουν χρήματα από το στοίχημα, οπότε δεν ενδιαφέρει κανέναν αν αυτές οι ομάδες που λαμβάνουν χρήματα φοροδιαφεύγουν;
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και… καμία αντίδραση ακόμη από την Κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ