Με Καζακστάν πριν την Ιταλία η εθνική γυναικών

Με Καζακστάν πριν την Ιταλία η εθνική γυναικών

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών ετοιμάζεται για αγώνα με το Καζακστάν πριν αντιμετωπίσει την Ιταλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα. Αν και η ήττα από την Ισπανία τους στέρησε την άμεση πρόκριση στα προημιτελικά, φαίνεται ότι η είσοδός τους στην οκτάδα δεν απειλείται, καθώς η διαφορά δυναμικότητας με το Καζακστάν είναι μεγάλη.

Αν και η ελληνική ομάδα είναι φαβορί στον αγώνα με το Καζακστάν, η πιθανότητα τραυματισμού ή τιμωρίας προβληματίζει τον προπονητή ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Ιταλία. Γι’ αυτό η ομάδα πρέπει να είναι προσεκτική.

Ο προημιτελικός με την Ιταλία θα είναι ο πλέον κρίσιμος αγώνας για την ελληνική ομάδα. Μέχρι στιγμής, η εθνική έχει κερδίσει κάθε φορά που έχει αντιμετωπίσει το Καζακστάν σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Εκτός από αυτόν τον αγώνα, τα υπόλοιπα νοκ-άουτ παιχνίδια έχουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, με τη μάχη Νέας Ζηλανδίας με τον Καναδά να ξεχωρίζει, καθώς ο νικητής θα προκριθεί στα προημιτελικά και θα διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τέλος, αυτή η μέρα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των αγώνων καλλιτεχνικής κολύμβησης και καταδύσεων, πριν την έναρξη των αγώνων κλασικής κολύμβησης την επόμενη ημέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ