Με 4 Ελληνίδες πρωταθλήτριες ξεκινά το WTT Feeder της Βουλγαρίας

Με 4 Ελληνίδες πρωταθλήτριες ξεκινά το WTT Feeder της Βουλγαρίας

Η συμμετοχή των Ελληνίδων αθλητριών θα είναι καίρια στην έναρξη των ελληνικών συμμετοχών στα διεθνή επαμειβόμενα τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της μεγάλης κατηγορίας για την περίοδο 2023-2024. Συγκεκριμένα, οι εθνικές ομάδες των γυναικών θα λάβουν μέρος στο World Table Tennis Feeder της Βουλγαρίας, το οποίο αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή. Οι αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα είναι η Κατερίνα Τόλιου, η Ελισάβετ Τέρπου, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα. Οι τρεις τελευταίες αναχώρησαν σήμερα για τη Βουλγαρία, ενώ η Τόλιου θα ακολουθήσει αύριο. Το τουρνουά αποτελεί μια ευκαιρία για τους αθλητές από όλη την Ευρώπη να εξασκηθούν πριν από το επικείμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού, ενώ για τους Έλληνες αθλητές υπάρχει επίσης το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, οι Παπαδημητρίου και Τσεκούρα δεν θα επιστρέψουν στην Αθήνα μετά το τουρνουά, αλλά θα συνεχίσουν απευθείας για την Αλμπένα, όπου διεξάγεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών. Τα αγωνίσματα θα λάβουν χώρα στο εντυπωσιακό Arena Asarel του Παναγκιούριστε. Πέρα από τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος, είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα υπάρχει και ένα ελληνικό δίδυμο στο διπλό, κάτι που έχει λείψει εδώ και καιρό.

Η Τέρπου και η Παπαδημητρίου θα αναμετρηθούν στο διπλό γυναικών, ενώ οι δύο αθλήτριες, μαζί με την Τόλιου, θα λάβουν επίσης μέρος κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό του απλού. Η Τσεκούρα θα περάσει από τους προκριματικούς γύρους του απλού γυναικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ