Markopoulo Park: Ένας νικητής κέρδισε 14.320 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6

Markopoulo Park: Ένας νικητής κέρδισε 14.320 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6

Το ΣΚΟΡ 6 μοίρασε υψηλά κέρδη συνολικού ποσού 14.320 ευρώ στο Markopoulo Park, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση ιπποδρομίας. Το ξεχωριστό θέμα της ημέρας πραγματοποιήθηκε στο Markopoulo Park.

Επιτυχία για τον ΑΛΜΟΤΛΑΑ (GB) – 7η νίκη για τον ΣΑΡΑΒΑΚΟ (GB)

Τονίζεται η εντυπωσιακή εμφάνιση του ΑΛΜΟΤΛΑΑ (GB) στην 4η ιπποδρομία, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στα 1.000 μέτρα με χρόνο 1.00.55. Ιδιοκτησία του Torcaso Racing Limited, παρουσίασε αξιοσημείωτη απόδοση υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Ιωάννας Καμπίτση. Ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης τον οδήγησε στην πρώτη του νίκη στην καριέρα του.

Παρακολουθήστε την 5η ιπποδρομία στο παρακάτω βίντεο:

Ο ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ (IRE) κέρδισε εντυπωσιακά την κούρσα των 1.000 μέτρων στην 5η ιπποδρομία. Ιδιοκτησία της Μαρίας Αγγουρά, ο τρόφιμος του προπονητή Χάρη Χαραλάμπους έφτασε στην 5η του νίκη με τον αναβάτη Νίκο Μιχαηλίδη.

Στην 6η ιπποδρομία, ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ (GB) πήρε την πρωτοπορία και επικράτησε του ΓΚΑΝ (IRE) στην τελική ευθεία, κερδίζοντας την κούρσα. Αυτή ήταν η 7η νίκη του ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ (GB), ιδιοκτησίας του Απόστολου Μπαγιάστα, υπό την επίβλεψη του προπονητή Χρήστου Σταύρου και τη συνεργασία του αναβάτη Ηρακλή Ηρακλέους.

Επιτυχίες για προπονητές και αναβάτες

Τα φώτα της δημοσιότητας έλαμψαν επίσης πάνω στους προπονητές Χρήστο Σταύρου, Χάρη Χαραλάμπους, Χρήστο Θεοδωράκη, Ειρήνη Κεράτσα και Ιωάννα Καμπίτση, καθώς κατάφεραν από μια νίκη η κάθε ομάδα τους. Από πλευράς αναβατών, ο Κώστας Μαστοράκης κατέκτησε 2 νίκες, ενώ οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Νίκος Μιχαηλίδης και Ηρακλής Ηρακλέους πήραν από μία νίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ