Μαρία Σάκκαρη: “Ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή”

Μαρία Σάκκαρη: “Ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή”

Μετά την αντικατάσταση του προπονητή Τομ Χιλ από τον Ντέιβιντ Γουίτ, η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε την άποψή της σχετικά με αυτή την αλλαγή, λέγοντας ότι ένιωσε πως είχε έρθει η στιγμή για νέες κατευθύνσεις.

Επιπλέον, η Ελληνίδα τενίστρια εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως θα συμβούν θετικά πράγματα και ανέφερε την επόμενη αντίπαλό της, Καρολίν Γκαρσία, στους “16” του Indian Wells.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

Για την αλλαγή στον προπονητή: “Ο νέος προπονητής (που είναι ο Ντέιβιντ Γουίτ) είναι πολύ έμπειρος και κατανοεί τα συναισθήματα των παικτών. Είναι ακόμα η πρώτη εβδομάδα που συνεργαζόμαστε, οπότε εξασκούμε τον έναν τον άλλο. Φυσικά, δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα εξαρχής. Παρατηρεί προσεκτικά για να αξιολογήσει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να παρεμβαίνει. Είναι πολύ ηρεμος, κάτι που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή επειδή είμαι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου. Ένιωσα ότι ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Οι στόχοι μου παραμένουν οι ίδιοι, θέλω ακόμα να γίνω μία από τις κορυφαίες παίκτριες στον κόσμο και τον στόχο μου για αυτήν τη χρονιά είναι το Top 5. Ανεξάρτητα από τον προπονητή που έχω, η δέσμευσή μου να βελτιωθώ και να εξελιχθώ παραμένει ίδια. Απλώς ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή και ήθελα να έχω κοντά μου κάποιον με εμπειρία που έχει πολλά χρόνια στο tour και μπορεί να με βοηθήσει. Ο βασικός μου στόχος τώρα είναι να βελτιώσω το παιχνίδι μου”.

Για την αντίπαλό της, Καρολίν Γκαρσία: “Είναι πάντα σκληρή και πολύ επιθετική, μία από τις πιο επιθετικές παίκτριες στο tour. Θα προσπαθήσω να κάνω το ίδιο με ό,τι έκανα στα τελευταία μας παιχνίδια, γιατί είχε δουλέψει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ