Ιπποδρομία Markopoulo Park: Η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς με πέντε κούρσες και τρία ΣΚΟΡ

Ιπποδρομία Markopoulo Park: Η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς με πέντε κούρσες και τρία ΣΚΟΡ

Η πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του 2024 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στο Markopoulo Park. Η ημέρα θα περιλαμβάνει τρία ΣΚΟΡ και 7 κούρσες, πέντε από τις οποίες θα είναι ελληνικές και οι υπόλοιπες δύο από τη Γαλλία. Οι ελληνικές ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 15:00, ενώ οι κούρσες από το Pau θα ξεκινήσουν στις 13:55.

Αμέτρητοι αγώνες στην κοούρσα της sprint

Στην πρώτη κούρσα, 7 καθαρόαιμα άλογα θα αναζητήσουν τη νίκη τους σε μία κούρσα sprint στα 1.000 μέτρα. Στην ίδια απόσταση θα αγωνιστούν επίσης και οι 6 ίπποι που θα λάβουν μέρος στη δεύτερη κούρσα.

Η τρίτη κούρσα, με απόσταση 1.300 μέτρα, αναμένεται να είναι απρόβλεπτη, καθώς 6 ίπποι θα διαγωνιστούν σε αυτήν. Στην τέταρτη κούρσα, 6 άλογα θα διαγωνιστούν επίσης στα 1.300 μέτρα.

Στοιχήματα με ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Το ενδιαφέρον στα στοιχήματα είναι υψηλό, καθώς προσφέρονται ένα ΣΚΟΡ 3 από την πρώτη έως την τρίτη κούρσα, ένα ΣΚΟΡ 4 από την τέταρτη έως την έβδομη κούρσα καθώς και ένα ΣΚΟΡ 6 από τη δεύτερη έως την έβδομη κούρσα.

Πρόγραμμα ιπποδρομιών:

Πρόγραμμα ιπποδρομιών

Όσοι φίλοι των ιπποδρομιών δεν μπορούν να παρευρεθούν στο Markopoulo Park έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τις κούρσες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ