Η Βουλιαγμένη υποχώρησε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα με σκορ 16-10

Η Βουλιαγμένη υποχώρησε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα με σκορ 16-10

Η Βουλιαγμένη γνώρισε την πέμπτη ήττα της στο Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, απέναντι στην ισχυρή Μπαρτσελονέτα. Ο αγώνας έληξε με σκορ 16-10 υπέρ της Μπαρτσελονέτας, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου.

Παρόλο που η Βουλιαγμένη προσπάθησε να ανταγωνιστεί την αντίπαλή της, η Μπαρτσελονέτα ανέδειξε την υπεροχή της από την αρχή του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην απειληθεί ποτέ στο υπόλοιπο του ματς.

Το παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, με τον 18χρονο Θωμά Κωνσταντόπουλο να ξεχωρίζει, πετυχαίνοντας δύο γκολ και κερδίζοντας ένα πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του τον Σέρβο φουνταριστό Νεμάνια Ούμποβιτς, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Αλμπέρτο Μουναρίθ επέστρεψε στο παρκέ μετά από τραυματισμό, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 5-3, 4-3

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς (Κροατία), Τσβαρτ (Ολλανδία)

Συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Ελβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Σαναούχα 2, Μουναρίθ 3, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 2, Ζόβιτς, Πάουλ 1, Ταούλ 3, Περόνε 3, Μπιέλ, Μπούστος 1, Πόρτερ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 1, Μπέλεσης, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος 2, Ανδρεάδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ