Η σπουδαία ευκαιρία της Μαρίας Σάκκαρη

Η σπουδαία ευκαιρία της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ολοκληρώσει με επιτυχία μια εκπληκτική εβδομάδα στην Ουάσινγκτον. Η 28χρονη Ελληνίδα αθλήτρια αναμετράται απόψε με την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ, με στόχο να κυριαρχήσει στην πρωτεύουσα.

Η Σάκκαρη, που βρίσκεται στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά αμερικανίδα αντίπαλο, μετά τη νίκη της στα προημιτελικά κόντρα στη Μάντισον Κις και το χθεσινό ημιτελικό εναντίον της Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Σάκκαρη πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της, παρά την ανατροπή που υπέστη στο δεύτερο σετ. Κατάφερε, ωστόσο, να συνέλθει και να πάρει τη νίκη που της δίνει την πρόκριση στον τελικό.

Προηγουμένως, όπως αναφέρθηκε, επικράτησε της Μάντισον Κις με 2-0, ενώ νωρίτερα είχε επικρατήσει της Λέιλα Φερνάντες χωρίς να χάσει σετ.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ, η οποία απέκλεισε χθες την υπερασπίστρια του τίτλου, Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

Η Γκοφ επικράτησε της Μπατίστ και της Μπέντσιτς, κερδίζοντας και τα δύο ματς χωρίς να χάσει σετ.

Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει την Γκοφ πέντε φορές στο παρελθόν και έχει κερδίσει σε τέσσερις από αυτές.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει όχι νωρίτερα από τις 21:30 και προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία στη Μαρία Σάκκαρη να κερδίσει τον πρώτο τίτλο της από το 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ